Depoziti, banka, hranilnica
Če želite, da vas obveščamo o ponudbi Banke Celje, se prijavite na novice z e-mail naslovom:

 

 

 

 

 

 

 

Banka Celje - pregled depozitne ponudbePridobi Depozit kupon


Banka Celje
 

 

Osnovna depozitna ponudba Banke Celje - Banka Celje Depozit:

Glavne prednosti Banka Celje depozita:

Pribitek s kuponom na  oglaševane depozite. Banka Celje depozit je vključen v sistem zajamčenih vlog (v skladu s Banko Slovenije),

Pribitek s kuponom na  oglaševane depozite. ugodna obrestna mera depozita, ki je odvisna od izbranega zneska ter ročnosti Banka Celje depozita,

Pribitek s kuponom na  oglaševane depozite. izbirati je možno med kratkoročnimi in dolgoročnimi Banka Celje depoziti kakor tudi med različnimi valutami vezave.

 

Ali je za Banka Celje na razpolago Depoziti.si kupon?

Ne. Žal za to banko ni na voljo kupona z višjo obrestno mero.

 

Svetujemo vam, da na depoziti.si preverite trenutno ugodno ponudbo kuponov ostalih bank.

 

Pregled ostale varčevalne ponudbe Banka Celje banke:

Depoziti Banka Celje Depozit z naraščajočo obrestno mero

Depoziti Banka Celje Depozit v domači valuti

Depoziti Banka Celje Depozit v tuji valuti

Depoziti Banka Celje Depozit za črpanje rente

Depoziti Banka Celje Rentni depozit

 

Kaj je razlika med posebno in redno depozitno ponudbo bank oz. hranilnic?

Posebne ponudbe sicer komitentu nudijo višje obrestne mere, ampak jih ne more vsakdo izkoristiti. Pristop k posebnim ponudbam je navadno pogojen s članstvom na določenem paketu ali odpiranju novega računa z rednim prilivom, kar se odraža v višjih stroških, posledično pa v manjšem doprinosu depozita.

 

Redna ponudba je na voljo vsem. Ni potrebno izpolnjevati posebnih pogojev, niti ni pogojena z odpiranjem novega računa z rednimi dohodki. Objavljena obrestna mera je v tem primeru realna.

 

 

Kako poteka identifikacija stranke in depozitna pogodba?

Ob podpisu depozitne pogodbe se je potrebno osebno zglasiti v banki.

 

Identificiranje na banki je mogoče z veljavnim osebnim dokumentom. Za sklenitev pogodbe pa potrebujete še davčno številko in številko vašega osebnega računa ter seveda brezplačen depozit kupon, če je za to banko trenutno razpoložljiv.

 

Pravno opozorilo:

Izračun obresti ter vrednosti depozita je zgolj informativne narave. Namen in cilj spletnega portala www.depoziti.si ni nagovarjanje uporabnikov k sklepanju depozitov, ampak le informiranje.

MTmedia d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne napačne oziroma ne točne izračune ali objavljene obrestne mere. Za izračun depozitov uporabljamo javne podatke dostopne na spletnih straneh hranilnic in bank. Vse objavljene obrestne mere so letne obrestne mere (p.a.).

 

Poglejte si predstavitveni video Depoziti.si.

Kliknite na spodnje okno za predvajanje:

 

 

 

Kontakt:

Če ste banka ali hranilnica ter se z informativnim izračunom ali obrestno mero ne strinjate ali ste kot uporabnik portala kje zasledili višje obrestne mere nam sporočite na info@depoziti.si. Depoziti.si.

 

 

 

 

Tjaša Šalamun

 

"Končno ena dobra stvar! Ker imam malo časa, se mi zdi računanje obresti in iskanje najboljše naložbe odvečna stvar. Vedno, ko potrebujem novo vezavo, pogledam na portal Depoziti.si"

 

Tjaša Šalamun

Medicinsko lepotni center VID, Nova Gorica

 

 

 

 

Matjaž Škabar

 

"Naložbe denarja dodobra poznam. Višek sredstev pa trenutno najraje varčujem v depozitih. Obresti redno preverjam na kalkulatorju Depoziti.si. Vesel sem, da vse lahko naredim preko iPad-a."

 

Matjaž Škabar

dekan na Visoki poslovni šoli Erudio