Depoziti, banka, hranilnica
Če želite, da vas obveščamo o ponudbi NKBM banke, se prijavite na novice z e-mail naslovom:

 

 

 

 

 

 

 

NOVA KBM - pregled depozitne ponudbePridobi Depozit kupon


NKBM
 

 

Osnovna depozitna ponudba NKBM banke - NKBM Depozit:

Glavne prednosti NKBM depozita:

Pribitek s kuponom na  oglaševane depozite. NKBM depozit je vključen v sistem zajamčenih vlog (v skladu s Banko Slovenije),

Pribitek s kuponom na  oglaševane depozite. ugodna obrestna mera depozita, ki je odvisna od izbranega zneska ter ročnosti NKBM depozita,

Pribitek s kuponom na  oglaševane depozite. izbirati je možno med kratkoročnimi in dolgoročnimi NKBM depoziti kakor tudi med različnimi valutami vezave.

 

Ali je za NKBM banko na razpolago Depoziti.si kupon?

Ne. Žal za to banko ni na voljo kupona z višjo obrestno mero.

 

Svetujemo vam, da na depoziti.si preverite trenutno ugodno ponudbo kuponov ostalih bank.

 

Pregled ostale varčevalne ponudbe NKBM banke:

Depoziti NKBM Naložbeni duet

Depoziti NKBM ZA - TO! varčevanje

Depoziti NKBM Rentno varčevanje (RV)

Depoziti NKBM Stanovanjski varčevalni račun (SVR)

 

Kaj je razlika med posebno in redno depozitno ponudbo bank oz. hranilnic?

Posebne ponudbe sicer komitentu nudijo višje obrestne mere, ampak jih ne more vsakdo izkoristiti. Pristop k posebnim ponudbam je navadno pogojen s članstvom na določenem paketu ali odpiranju novega računa z rednim prilivom, kar se odraža v višjih stroških, posledično pa v manjšem doprinosu depozita.

 

Redna ponudba je na voljo vsem. Ni potrebno izpolnjevati posebnih pogojev, niti ni pogojena z odpiranjem novega računa z rednimi dohodki. Objavljena obrestna mera je v tem primeru realna.

 

 

Kako poteka identifikacija stranke in depozitna pogodba?

Ob podpisu depozitne pogodbe se je potrebno osebno zglasiti v banki.

 

Identificiranje na banki je mogoče z veljavnim osebnim dokumentom. Za sklenitev pogodbe pa potrebujete še davčno številko in številko vašega osebnega računa ter seveda brezplačen depozit kupon, če je za to banko trenutno razpoložljiv.

 

Pravno opozorilo:

Izračun obresti ter vrednosti depozita je zgolj informativne narave. Namen in cilj spletnega portala www.depoziti.si ni nagovarjanje uporabnikov k sklepanju depozitov, ampak le informiranje.

MTmedia d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne napačne oziroma ne točne izračune ali objavljene obrestne mere. Za izračun depozitov uporabljamo javne podatke dostopne na spletnih straneh hranilnic in bank. Vse objavljene obrestne mere so letne obrestne mere (p.a.).

 

Poglejte si predstavitveni video Depoziti.si.

Kliknite na spodnje okno za predvajanje:

 

 

 

Kontakt:

Če ste banka ali hranilnica ter se z informativnim izračunom ali obrestno mero ne strinjate ali ste kot uporabnik portala kje zasledili višje obrestne mere nam na info@depoziti.si. Depoziti.si.

 

 

 

 

Mojca Slana depozit

 

"Poigravam se z idejo, da bi ob upokojitvi živela v tujini, zato mesečno varčujem v banki. Oblika plemenitenja prihrankov, ki si jo lahko privošči skoraj vsak, je depozit. Najboljšo obrestno mero vedno dobim pri vas, ni mi pa potrebno menjati banke!"

 

Mojca Slana

Telekom Slovenije

 

 

 

 

Gregor Födransperg Fedr

 

"Prednost vezave pred oddajanjem nepremičnine je, da imam sredstva na razpolago, saj jih ponovno vežem vsake 3 mesece. To je razlog, da sem se odločil za depozit."

 

Gregor Födransperg Fedr

Slovenia Explorer