Depoziti, banka, hranilnica
Če želite, da vas obveščamo o ponudbi Unicredit banke, se prijavite na novice z e-mail naslovom:

 

 

 

 

 

 

 

UniCredit Banka Slovenija d.d. - pregled depozitne ponudbePridobi Depozit kupon


unicreditbank.si
 

 

Osnovna depozitna ponudba Unicredit banke - Unicredit Depozit:

Glavne prednosti Unicredit depozita:

Pribitek s kuponom na  oglaševane depozite. Unicredit depozit je vključen v sistem zajamčenih vlog (v skladu s Banko Slovenije),

Pribitek s kuponom na  oglaševane depozite. ugodna obrestna mera depozita, ki je odvisna od izbranega zneska ter ročnosti Unicredit depozita,

Pribitek s kuponom na  oglaševane depozite. izbirati je možno med kratkoročnimi in dolgoročnimi Unicredit depoziti kakor tudi med različnimi valutami vezave.

 

Ali je za Unicredit banko na razpolago Depoziti.si kupon?

Ne. Žal za to banko ni na voljo kupona z višjo obrestno mero.

 

Svetujemo vam, da na depoziti.si preverite trenutno ugodno ponudbo kuponov ostalih bank.

 

Pregled ostale depozitne ponudbe Unicredit banke:

Depoziti Unicredit Depoziti v evrih

Depoziti Unicredit Fleksi depozit

Depoziti Unicredit Naložbeni dvojček

Depoziti Unicredit Depoziti v tuji valuti

 

Kaj je razlika med posebno in redno depozitno ponudbo bank oz. hranilnic?

Posebne ponudbe sicer komitentu nudijo višje obrestne mere, ampak jih ne more vsakdo izkoristiti. Pristop k posebnim ponudbam je navadno pogojen s članstvom na določenem paketu ali odpiranju novega računa z rednim prilivom, kar se odraža v višjih stroških, posledično pa v manjšem doprinosu depozita.

 

Redna ponudba je na voljo vsem. Ni potrebno izpolnjevati posebnih pogojev, niti ni pogojena z odpiranjem novega računa z rednimi dohodki. Objavljena obrestna mera je v tem primeru realna.

 

 

Kako poteka identifikacija stranke in depozitna pogodba?

Ob podpisu depozitne pogodbe se je potrebno osebno zglasiti v banki.

 

Identificiranje na banki je mogoče z veljavnim osebnim dokumentom. Za sklenitev pogodbe pa potrebujete še davčno številko in številko vašega osebnega računa ter seveda brezplačen depozit kupon, če je za to banko trenutno razpoložljiv.

 

Pravno opozorilo:

Izračun obresti ter vrednosti depozita je zgolj informativne narave. Namen in cilj spletnega portala www.depoziti.si ni nagovarjanje uporabnikov k sklepanju depozitov, ampak le informiranje.

MTmedia d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne napačne oziroma ne točne izračune ali objavljene obrestne mere. Za izračun depozitov uporabljamo javne podatke dostopne na spletnih straneh hranilnic in bank. Vse objavljene obrestne mere so letne obrestne mere (p.a.).

 

Poglejte si predstavitveni video Depoziti.si.

Kliknite na spodnje okno za predvajanje:

 

 

 

Kontakt:

Če ste banka ali hranilnica ter se z informativnim izračunom ali obrestno mero ne strinjate ali ste kot uporabnik portala kje zasledili višje obrestne mere nam na info@depoziti.si. Depoziti.si.

 

 

 

 

Tjaša Šalamun

 

"Končno ena dobra stvar! Ker imam malo časa, se mi zdi računanje obresti in iskanje najboljše naložbe odvečna stvar. Vedno, ko potrebujem novo vezavo, pogledam na portal Depoziti.si"

 

Tjaša Šalamun

Medicinsko lepotni center VID, Nova Gorica

 

 

 

 

Matjaž Škabar

 

"Naložbe denarja dodobra poznam. Višek sredstev pa trenutno najraje varčujem v depozitih. Obresti redno preverjam na kalkulatorju Depoziti.si. Vesel sem, da vse lahko naredim preko iPad-a."

 

Matjaž Škabar

dekan na Visoki poslovni šoli Erudio